12 Ocak 2011 Çarşamba

Temrin Dergisi 2011 Yılı Roman Yarışması

Temrin Dergisi 2011 Yılı Roman Yarışması



Aylık düşünce ve edebiyat dergisi Temrin, edebiyat dünyasına yeni romancılar kazandırmak düşüncesiyle 2011 yılında roman yarışması düzenleyecektir. Yarışma Ferfir yayınlarının sponsorluğunda gerçekleşecektir.
Şartlar aşağıdaki gibidir;
1. Eser sahipleri yarışmaya bir tek eserle katılabilirler.
2. Eser daha önce herhangi bir yerde yayınlanmamış olmalıdır.
3. Eser Times New Roman fontu ile 12 punto ve bir buçuk satır aralığında olmalı, sayfa düzenlemesi yapılmış olarak word dosyası halinde hazırlanmalı, imla noktalama kurallarına uyulmalıdır.
4. Eser sadece CD olarak adrese gönderilmelidir. Ayrıca çıktı alıp göndermeye gerek yoktur.
5. Eser genel toplum ahlakına, milli ve dini unsurlara aykırı öğeler barındırmamalıdır. Konu ve sayfa sayısı sınırlaması yoktur.
6. Eserler “Ferfir yayınları Alemdar mah. Çatalçeşme sok. No: 29 Üretmen Han K: 1 No: 114 Cağaloğlu/İstanbul” adresine 08 Nisan 2011 Cuma günü mesai bitimine kadar elden teslim edilmiş veya posta ile gelmiş olmalıdır. İnternetten yapılacak gönderiler dikkate alınmayacaktır.
7. Eserin üzerinde rumuzdan başka herhangi bir kelime ve işaret bulunmamalıdır. Yazarın kimlik bilgileri ve kısa öz geçmişi ayrıca küçük bir zarfın içine konulmalı, bu kimlik bilgilerinde yazarın adı soyadı, açık adresi, sabit ve cep telefonları, T.C. numarası, e-posta adresi ile bir adet vesikalık fotoğrafı bulunmalı, www.temrindergisi.com internet sitesinde yer alan taahhütname eksiksiz doldurulup imzalanarak aynı zarfın içinde gönderilmelidir. Taahhütname için tıklayınız.
8. Birincilik alan esere 1.000 TL ödül ile plaket verilecektir. Ayrıca birincilik alan eserin basımını ve dağıtımını Ferfir yayınları üstlenmeyi taahhüt etmiştir. Bunun için yazarına herhangi bir telif ücreti ödenmeyecektir. İkincilik alan esere 500 TL ve plaket, üçüncülük alan esere 250 TL ve plaket verilecektir.
9. Yarışma sonuçları 03 Haziran 2011 Cuma günü www.temrindergisi.com adresinden duyurulacaktır. Ödül töreni 10 Eylül 2011 Cumartesi günü İstanbul’da yapılacaktır. Törenin yeri ve saati yarışma sonuçlarıyla birlikte, aynı adresten duyurulacaktır.
10. Birincilik alan eserin basımını ve dağıtımını Ferfir yayınları Ekim ayı içinde gerçekleştirmeyi kabul ve taahhüt etmiştir.


Jüri Üyeleri


Sadık Yalsızuçanlar (yazar), Feyza Hepçilingirler (yazar), Yıldız Ramazanoğlu (yazar), V. Hüseyin Kaya (Temrin Dergisi Yayın Yönetmeni), Şeref Yılmaz (Ferfir Yayınları Yayın Yönetmeni)


İletişim:


Ferfir yayınları
Alemdar mah. Çatalçeşme sok. No: 29 Üretmen Han K: 1 No: 114 Cağaloğlu/İstanbul
Tel: 0212-512 88 77
info@ferfir.com
www.ferfir.com
info@temrindergisi.com
www.temrindergisi.com

Hiç yorum yok: