7 Nisan 2013 Pazar

“Yazarlar Okullarda Projesi” kapsamında Mustafa Fırat Çatalca’da.



     

       İstanbul’un genç, dinamik ve başarılı Çatalca İlçe Milli Eğitim Müdürü, Yafes Bakırcı´nın katıldığı "Yazarlar Okullarda Projesi" kapsamında gerçekleştirilen, okur yazar buluşmasında Çatalca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yazar-şair Mustafa Fırat ağırlandı.


Geçen yıl İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan "Yazarlar Okullarda Projesi" kapsamındaki okur yazar buluşması,3 Nisan 2013 Çarşamba,5 Nisan 2013 Cuma günleri Çatalca Halk Eğitimi Merkezi Salonu´nda yapıldı. Sunuculuğunu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü projeden sorumlu olan Fatma Hocaoğlu´nun yaptığı programın birinci oturumuna Çatalca Anadolu Kız Teknik ve Meslek Lisesi, Karacaköy Çok Programlı Lisesi, Kestanelik Çok Programlı Lisesi, Çatalca Anadolu İmam-Hatip Lisesi olmak üzere 180 öğrenci ve 5 öğretmenin katılımıyla gerçekleşti. 5 Nisan 2013 Cuma günü yapılan ikinci oturuma Çatalca Tayfun Topçu Anadolu Lisesi, Çatalca Arif Nihat Asya Endüstri Meslek Lisesi, İstanbul Ticaret Odası Çok Programlı Lisesi 180 öğrenci ve 6 öğretmen katıldı.  
 

Öğrencilerimize yazar-şair Mustafa Fırat’ın yazmış olduğu "İçimdeki Telaş” ve “Karanlık Şiirler”adlı şiir kitaplarından ilçedeki liselere  1000 adet  dağıtıldı. Öğrenciler tarafından okunan kitaplar ve şairin kendisi ile ilgili yapılan okur- yazar söyleşi programı son derece keyifli bir o kadarda öğretici geçmişti. Programın sonunda Çatalca  İlçe Milli Eğitim Müdürü Yafes Bakırcı duygu ve düşüncelerini ifade eden konuşmalarının ardından yazar-şair Mustafa Fırat’a plaket  vererek teşekkür etti. Projeden sorumlu Çatalca İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Coşkun Bartan da proje ile ilgili düşüncelerini paylaşmış ve çiçek takdim ederek yazar-şair Mustafa Fırat’a katılımlarından dolayı teşekkür etmiştir.
 


      
      

Hiç yorum yok: