3 Mart 2014 Pazartesi

SEMRİN ŞAHİN


(1981, Ceyhan / Adana - )


       Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Türkçe Öğretmenliği Bölümü’nü bitirdi. Halen Samsun’un Bafra ilçesinde yaşıyor ve Türkçe öğretmenliği görevini yürütüyor. Evli ve iki çocuk annesi.
       Öyküleri, Acemi, F, Galapera Öykü, Güncel Sanat, Hayâl, Hayal Bilgisi, Hece Öykü, Ihlamur, Kalem, Koridor, Kundak, Lacivert, Patika, Semaver, Temrin gibi dergi ve fanzinlerde yayımlandı.
Yapıtları:
Öykü Kitapları:
&Güvercinler Zamanı (2013, Alakarga Sanat Yayınları, İst., 120 s.)
      Katkıda Bulunduğu Kitaplar:
&Zihinlerden Beyaz Düşünceler (2012)
& Mavi Yürekler
&Maviye YolculukSamsun 19 Mayıs Üniversitesi Türkçe Öğretmenliği Bölümü’nü bitirdi. Halen Samsun’un Bafra ilçesinde yaşıyor ve Türkçe öğretmenliği görevini yürütüyor. Evli ve iki çocuk annesi.
       Öyküleri, 14 Şubat Dünyanın Öyküsü, Acemi, Antalya Sanat, Askıda Öykü, Çağdaş Yaşam, Edebiyat Nöbeti, F, Galapera Öykü, Güncel Sanat, Hayâl, Hayal Bilgisi, Hece Öykü, Ihlamur, İzafi, Kalem, Koridor, Kundak, Lacivert, Patika, Sarnıç Öykü, Semaver, Temrin gibi dergi ve fanzinlerde yayımlandı. Birçok öykü seçkisinde öyküleriyle yer aldı.
       Ödülleri: 2012 yılında  “Öğretmen Anıları” yarışmasında “İlginin Büyüsü” adlı yazısıyla birincilik ödülünü, 2013 yılında Güncel Sanat Öykü Yarışması "Mühürlenmiş Bir Şiddet" adlı öyküsüyle Jüri Özel ödülünü aldı.
Yapıtları:
Öykü Kitapları:
& Güvercinler Zamanı (2013, Alakarga Sanat Yayınları, İst., 120 s.)
& Kadın Olsaydınız Anlar mıydınız? (2015, Alakarga Sanat Yayınları, İst.)
      Katkıda Bulunduğu Kitaplar:
& Zihinlerden Beyaz Düşünceler (2012)
& Mavi Yürekler
& Maviye Yolculuk
& Kuzeyden Esen Hayaller (2013, Alakarga Sanat Yayınları, İst.)


Hiç yorum yok: