10 Şubat 2017 Cuma

ÖZLEM ÖZDEMİR


(18 Temmuz 1979, Balıkesir - )


       2000-2013 yılları arasında profesyonel olarak iletişim sektöründe çeşitli  ajanslarda ve kendi kurduğu "Imagement" bünyesinde basın ve halkla ilişkiler danışmanlığı yaptı. Çocukluğundan itibaren yazı yazıyor. 2000 yılından itibaren Posta, Akşam, BirGün Cumartesi, BirGün Pazar, Milliyet Sanat, Touch İstanbul, Boxer, İstanbul ArtNews, Tiyatro… Tiyatro…, Varlık gibi pek çok yayında kültür sanat ağırlıklı yazı ve röportajları yayınlandı. 2013 yılından itibaren gazetecilik yapmaya başladı.
        2010 yılında Para dergisinin kültür sanat editörlüğünü üstlendi ve halen sürdürüyor. 2014 yılında "Nokta Koymadan" adlı belgesel serisine başladı. Bu kapsamda Ayla Algan, Ali Poyrazoğlu ve Haldun Dormen'in belgesellerini hazırladı.
       BirGün Medya'nın yapımcılığında YOL TV'de yayınlanan "BirKaç Ses" adlı kültür sanat TV programının yaratıcısı ve sunucusudur. 2015 yılından bu yana BirGün Pazar ekinde kendi tasarladığı "Pazar Kahvaltısı" adlı köşesinde, kültür sanat hayatının önemli isimlerinin portrelerini gelecek kuşaklara aktarmak amacıyla ses getiren röportajlara imza atıyor.
Kaynaklar:

Hiç yorum yok: