27 Şubat 2008 Çarşamba

11. Altın Portakal Şiir Ödülü Sempozyumu

11. Altın Portakal Şiir Ödülü Sempozyumu "Lale Müldür Şiiri ve Ultra-Zone'da Ultrason" 23 Şubat 2008'de Antalya'da düzenlendi.

Antalya Kültür Merkezi Perge Salonu'nda düzenlenen sempozyum Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İsmail Afşar tarafından yapılan açılış konuşmasıyla başladı. Sempozyum Onur Konuğu Sadık Yalsızuçanlar'ın "Lale Müldür Şiiri Üzerine Kısa Notlar" başlıklı sunuş konuşmasının ardından üç oturum olarak gerçekleştirildi. Birinci oturuma Mustafa Şerif Onaran'ın başkanlığında Mustafa Koç (Orhan Kahyaoğlu'nun sunacağı bildiriyi okudu), Yrd. Doç Dr. Tülin Arseven ve Hüseyin Avni Cinozoğlu konuşmacı olarak katıldı. Birinci oturumun ardından sempozyuma yemek için ara verildi.
Öğleden sonra yapılan ikinci oturuma Ahmet Tüzün başkanlığında, Hüseyin Alemdar, Hüseyin Peker, Mustafa Şerif Onaran ve Betül Tarıman; üçüncü oturuma Yrd, Doç Dr. Tülin Arseven başkanlığında Yrd. Doç. Dr. Mahmut Babacan, Tuncer Uçarol ve Sadık Yalsızuçanlar konuşmacı olarak katıldılar. Sempozyumun sonunda Lale Müldür değerlendirme konuşmasının ardından şiirlerinden örnekler okudu.
Sempozyumdan sonra katılımcılara Tuvana Otel'de akşam yemeği verildi.

Hiç yorum yok: